Registrera ny medlem

Så här gör du:

  • Betala in medlemsavgiften på Bankgiro 5900-8144 och ange OCR nr  (Övriga länder: Bank: Nordea; IBAN: SE42 9500 0099 6034 0493 4287; BIC/Swift: NDEASESS).
  • Betalningsmottagare är "Fiat Classic Club".
  • Fyll i uppgifterna i det här formuläret. Lägg gärna med uppgifter om din Fiat ifall du äger en eller flera
  • När vi mottagit din registrering får ni information via E-post om hur ni betalar och får ett OCR nr som ska anges vid betalning.

 

Medlemstyp

Personuppgifter

Kontaktuppgifter

Adress

Notering

Fordon

När vi tagit emot din betalning får du ditt medlemsnummer, vår tidning Fiatelisten och inloggningsuppgifter till vårt medlemsregister.

Du får också vår medlemstidning Fiatelisten hem i din brevlåda, fyra gånger per år. Där kan du läsa om allt som en fiatintresserad kan vilja veta. Du kan hänga med på de trevliga klubbträffar som ordnas runt om i landet och även komma till klubbrutor vid större evenemang.

Du får möjlighet till billigare försäkringar för din bil som är 20 år eller äldre och din bil som är blivande klassiker och så ung som 10 år, läs mer.

I och med denna ansökan godkänner du i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen) att Fiat Classic Club får spara dina personuppgifter och övriga uppgifter, exempelvis fordonsuppgifter, som är relevanta för hantering av ditt medlemskap i klubben och dess medlemsregister.